microsoft-teams-blog

Integratie met Teams

De zomer lanceren wij de Microsoft Teams integratie. Sinds februari 2020 is iedereen thuis gaan werken en vereist de traditionele bedrijfscommunicatie een aanpassing. Iedereen is naar Microsoft Teams overgestapt en nieuwe integraties worden verlangt. Daarom introduceren wij Direct Routing met Microsoft Teams.

Bedrijven hebben al langere tijd een groot behoefte aan optimale en veilige communicatie binnen hun bedrijf. Sinds dat mensen thuis moesten gaan werken en veel meetings verschoven werden naar digitale meetings met Teams is ook het verlangen naar een integratie met Teams gestegen. Dit is precies wat onze integratie gaat doen: het koppelen van een Trunk of Telefooncentrale aan Microsoft Teams.

Direct Routing Integratie
Deze integratie zorgt ervoor dat Microsoft Teams opeens een volwaardige PBX wordt, waarbij de mogelijkheid om externe gesprekken te ontvangen en te verrichten op uw Teams client ontstaat. Dit kan een PC, laptop, vast toestel of mobiel toestel zijn. Je hebt dan zelf de mogelijkheid om te kiezen met welk vaste nummer je belt.

Smartphone App / Client
Microsoft Teams staat bekend om haar eenvoudige apps en cliƫnts welke in iedere store te downloaden zijn. Met deze integratie log je zoals gewoonlijk in met jouw zakelijke Office 365 account. Je ontvangt en plaatst dan oproepen via jouw mobiele telefonie, gekoppeld aan een centrale of trunk. Daarnaast herkend Teams welke client actief is en heb je dus gelijk een hotdesk functionaliteit. Zo be je niet langer meer gebonden aan een vaste werkplek.

Kosten en aanbod
Al onze partners kunnen de integratie vanaf nu al aanvragen. De kosten zijn met name de licenties voor Microsoft Teams, deze kan je gewoon bij Microsoft zelf afnemen. Wil je e totale kosten vanuit onze kant voor de integratie weten? Neem dan contact op met jouw account manager of wordt een nieuwe klant. Je kan bij ons altijd vrijblijvend een gratis audit aanvragen.

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze gerust.