Algemeen

Integratie met Teams

De zomer lanceren wij de Microsoft Teams integratie. Met deze oplossing zullen onze partners in staat zijn te reageren op de actuele – groeiende – vraag in de markt. Sinds het thuiswerken vorig jaar is het gebruik van Microsoft Teams gigantisch gesteden – zo ook de vraag naar Direct Routing met Teams.

Bedrijven hebben al langere tijd een groot behoefte aan optimale en veilige communicatie binnen hun bedrijf. Sinds dat mensen thuis moesten gaan werken en veel meetings verschoven werden naar digitale meetings met Teams is ook het verlangen naar een integratie met Teams gestegen. Dit is precies wat onze integratie gaat doen: het koppelen van een Trunk of Telefooncentrale aan Microsoft Teams.

Direct Routing Integratie
Deze integratie zorgt ervoor dat Microsoft Teams opeens een volwaardige PBX wordt, waarbij de mogelijkheid om externe gesprekken te ontvangen en te verrichten op uw Teams client ontstaat. Dit kan een PC, laptop, vast toestel of mobiel toestel zijn. U heeft zelf de mogelijkheid om te bepalen met welk direct nummer u dan uitbelt.

Smartphone App / Client
Microsoft Teams staat bekend om haar eenvoudige apps en cliƫnts welke in iedere store te downloaden zijn. Met deze integratie logt u zoals gewoonlijk in met uw zakelijek Office 365 account. U ontvangt en plaatst dan oproepen via uw mobiele telefonie, gekoppeld aan een centrale of trunk. Daarnaast herkend Teams welke client actief is en heeft u dus gelijk een hotdesk functionaliteit. Zo bent u niet langer meer gebonden aan een vaste werkplek.

Kosten en aanbod
Al onze partners kunnen de integratie vanaf nu al aanvragen. De kosten zijn met name de licenties voor Microsoft Teams, deze kunt u gewoon bij Microsoft zelf afnemen. Wilt u de totale kosten vanuit onze kant voor de integratie weten? Neem dan contact op met uw account manager of wordt partner.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze gerust.

Serge Huijsen
Jr. Account Manager
E: [email protected]
T: +31 (0) 10 800 9557