Xelion 8 komt eraan

Vandaag waren wij aanwezig bij het Partner Event van Xelion. Bij dit event hebben we weer bijgepraat met een hoop collega’s, maar hebben we ook de nieuwe versie Xelion 8 mogen aanschouwen. Het lijkt erop dat dit de grootste release ooit wordt. 21 september zal Xelion de nieuwe versie 8 gaan releasen en zal iedereen aan deze versie moeten geloven.

Xelion 8 zorgt ervoor dat Xelion niet langer meer een telefonieplatform is, maar feitelijk gezien een volwaardige en volledige UC-suite wordt. Sinds 2010 is Xelion al aanbieder van hostedtelefonie. Sinds deze versie hebben zij enorm veel feedback gehad van de markt. Al deze feedback hebben zij verwerkt in de grootste release ooit. Zo is de gehele user-interface veranderd en zijn er een hoop nieuwe mogelijkheden bijgekomen. Daarnaast maken zij niet langer meer gebruik van de G.711 codec, maar van Opus. Dit zorgt ervoor dat mobiele telefoons met een lage bandbreedte ook goed kunnen bellen. Nooit meer last van haperingen.

“De look & feel is universeel, de applicaties zijn vereenvoudigd en de userinterface is makkelijker en op maat aan te passen voor gebruikers”, aldus Van den Ende. “Ook is het aan- en afmelden voor klanten eenvoudiger Verder zijn video en schermdelen een waardevolle toevoeging. De telefonieapplicatie integreert beter met Microsoft en dat vinden veel klanten belangrijk. Je zou kunnen zeggen dat we de stap maken van een telefonieplatform met veel features naar een volledige UC-suite. En dat zonder het bekende user-based model te verliezen, waarbij al deze en toekomstige functies standaard in de licentie zitten” (bron xelion.com)

Daarnaast zijn de integraties met andere applicaties sterk verbeterd. Xelion is voor veel bedrijven niet enkel een basis voor hun communicatie, maar is het een structureel en cruciaal onderdeel geweest van hun primaire bedrijfstaken. Dankzij deze vele zakelijke applicaties welke gekoppeld kunnen worden met Xelion, zorg je voor een meer efficiëntere werkroutine. Xelion valt te koppelen aan o.a. platformen als Zoho, Webchat, Microsoft Dynamics 365, Twinfield, MSTeams, Medicomm, TOPdesk, BaseNet, Microsoft BI en.. Inserve.

Xelion 8 zorgt voor meer gemak. Daarom past het zo goed bij ons. Ons motto is namelijk kracht uit eenvoud en wij vinden dat telefonie gemakkelijk, begrijpbaar en betaalbaar moet zijn. Xelion verzorgt dit enorm goed en wij zullen dit dan ook op een meer vastere basis gaan aanbieden aan onze (nieuwe) klanten. Dankzij de nieuwe look-and-feel is het dagelijks gebruik van Xelion veruit meer eenvoudig. Doordat het een Nederland product is heb je ook geen last van halve vertalingen.

Zie onderstaand de video van Xelion over Xelion 8:

Ben je geïnteresseerd in Xelion of kom je graag met ons in contact? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, of plan een gratis audit gesprek met ons in.