Telefonie voor jouw bedrijf

Zakelijke telefonie betekent een telefooncentrale en vast toestel op locatie, toch? Nee, fout! Het is 2021, communicatie gaat om veel meer dan dat.

Telecom zoals jij dat wil

Niet langer jezelf aanpassen aan onze oplossingen. Wij zijn dé partij welke haarzelf aan jou aanpast. Samen met jou zoeken we de ideale oplossing voor jouw bedrijfscommunicatie. Geheel van A-tot-Z ontzorgt. Of je nu een zelfstandig ondernemer bent, of een kantoor met 100 man beheert. Wij zijn de geschikte partij.

Een volwaardige totaaloplossing

Wij leveren oplossingen van A-tot-Z. Het is onze taak om jouw wensen te vervullen en die nemen we dan ook zeer serieus. Onze oplossingen zijn technisch perfect in orde en geschikt voor ieder bedrijf. Telecom mag nooit offline zijn en met onze technieken is dat het ook niet. Je bent altijd bereikbaar op de manier zoals jij dat wil.

Een gratis analyse van van je zakelijke telefonie

Eerst kijken of er een klik is. Dat is wel zo belangrijk. Het is belangrijk om vrienden te worden, alleen dan kunnen we elkaar maximaal helpen. Daarom krijg je bij ons een gratis analyse van je bedrijfscommunciatie. En owja, wij trakteren op de lunch ?.

Wat maakt onze oplossingen uniek?

Van A-tot-Z ontzorgt

Met onze oplossingen is jouw bedrijf voorzien van een totaaloplossing op gebied van telecommunicatie. Bij ons zal je niet missen en betaal je niet voor onnodige extra’s die je toch niet gebruikt. Precies op maat voor jou.

Selfhealing en uitgebreide monitoring

Ons platform heeft haarzelf al jarenlang bewezen. Met onze selfhealing oplossingen en uitgebreide monitoring profiteer jij als klant van een hoge uptime en is jouw bedrijf altijd bereikbaar.

Hoge encryptie en backups

Data is belangrijk en uiterst kwetsbaar. Dankzij onze hoge encryptie- en veiligheidsnormen is jouw data in goede handen. Daarnaast heb je altijd een backup. Dat is een principe, geen extra.

Superieure klantenservice

Een SLA waar je extra voor moet betalen? Dat is bizar en zal je bij ons niet vinden. Wij komen gewoon ons bed uit als er iets dringends is. Zonder dat je daar een factuur of contract voor nodig hebt.

Geen ingewikkeld gedoe

Wij maken telefonie weer begrijpbaar betaalbaar. Alles wat je wil en niets dat je niet wil. Wij houden het kort en duidelijk, zodat jij niet verwikkeld raakt in duizenden zaken voor je bereikbaarheid.

Live ervaren? We komen graag bij je langs voor een live demo.

Schrijf je in voor onze mailinglijst

Meer uit je bedrijf halen? Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze tips, updates en aanbiedingen.