GESCHIEDENIS

Sinds 1996

4AllBusiness is een bedrijf, dat in 1996 is begonnen met bedrijfsautomatisering, vanwege passie voor de IT. Sedert 2007 heeft 4AllBusiness zich verder gespecialiseerd in het zogenaamde internetbellen of wel Voice over IP (VoIP). Het internetbellen is in de zakelijke markt een algemeen goed aan het worden. De communicatie mogelijkheden zijn sterk verbeterd door het internetbellen en het wordt volledig geïntegreerd in de bedrijfsautomatisering. Wij als 4AllBusiness focussen ons daarbij op het leveren van een totaaloplossing welke geschikt is voor onze klant. Ons DNA bestaat uit bits en bytes en de passie voor telecom zit in ons bloed. Wij opereren onafhankelijk en hebben meerdere partners. Zo zit je nooit vast aan één merk of keuze, maar heb je volledig de touwtjes zelf in handen.

4AllBusiness wil dit gehele proces eenvoudig en begrijpbaar houden voor haar klanten en ervoor zorgen dat de klant maximaal rendement haalt uit haar bedrijfscommunicatie. Met onze oplossingen koop je tijd terug en bespaar je gigantisch.

Onze visie

In deze tijden van recessie, maar ook daarbuiten, waar iedereen (extra) op het budget moet passen, zoeken wij allemaal naar besparing van kosten. Ook de investeringen dienen op de meest efficiënte wijze tot stand te komen, zonder concessies te moeten doen aan kwaliteit en bruikbaarheid. Dit geldt ook voor communicatiediensten; middelen die onontbeerlijk zijn binnen een organisatie, maar waarvan de kosten hoog kunnen oplopen. Daarom zijn wij verheugd je verder te helpen en zoeken we graag samen met jou dé oplossing voor je bedrijfscommunicatie.

Onze missie

Ons missie is simpel: het bieden van de meest innovatie, efficiënte, neutrale en kwalitatieve oplossingen voor jouw bedrijfscommunicatie. Door al onze kennis in-house te hebben voorzien wij onze klanten niet van een eerste- en tweedelijns support, maar van directe lijnen. Geen vervelende keuzemenu’s en altijd snel iemand aan de lijn. Dat is hoe het hoort en dat zijn de kernwaarden die wij elke dag nastreven. Onze oplossingen passen zich aan jou aan, in plaats van andersom. Alles in de cloud en dus altijd bereikbaar.

Schrijf je in voor onze mailinglijst

Meer uit je bedrijf halen? Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze tips, updates en aanbiedingen.