GESCHIEDENIS

Sinds 1996

4AllBusiness is een bedrijf, dat in 1996 is begonnen met bedrijfsautomatisering, vanwege passie voor de IT. Sedert 2007 heeft 4AllBusiness zich verder gespecialiseerd in het zogenaamde internetbellen of wel Voice over IP (VoIP). Het internetbellen is in de zakelijke markt een algemeen goed aan het worden. De communicatie mogelijkheden zijn sterk verbeterd door het internetbellen en het wordt volledig geïntegreerd in de bedrijfsautomatisering. Wij als 4AllBusiness focussen ons daarbij op het leveren van de geschikte technieken aan onze partners. Transparante en eerlijke communicatie staan bij ons centraal. Ons DNA bestaat uit bits en bytes en de passie voor telecom zit in ons bloed. Door onafhankelijk en niet verbonden aan een merk te zijn, zorgen we ervoor dat al onze partners altijd alle vrijheid en keuzes hebben.

4AllBusiness wil dit gehele proces eenvoudig en begrijpbaar houden voor haar partners en een maximaal rendement behalen voor de partner. Dit geldt niet alleen op besparing van de telefoonkosten, maar ook voor de algemene communicatie in een bedrijf. U als partner doet er bij ons toe.

Onze visie

In deze tijden van recessie, maar ook daarbuiten, waar iedereen (extra) op het budget moet passen, zoeken wij allemaal naar besparing van kosten. Ook de investeringen dienen op de meest effici├źnte wijze tot stand te komen, zonder concessies te moeten doen aan kwaliteit en bruikbaarheid. Dit geldt ook voor communicatiediensten; middelen die onontbeerlijk zijn binnen een organisatie, maar waarvan de kosten hoog kunnen oplopen. Daarom zijn wij verheugd u te kunnen helpen als partner. Wij helpen partners naar een nieuw niveau, waarbij zij meer marges en vrijheid hebben.

Onze missie

Ons missie is simpel: het bieden van eenvoudige, maar kwalitatieve, telecomoplossingen aan partners voor een betaalbare prijs. Onze partners genieten van de know-how van de jarenlange ervaring die 4AllBusiness heeft. Onze partners moeten op ons kunnen vertrouwen. Zij kunnen groeien via ons uitgebreide platform en hebben zelf de keuze over welk merk zij willen gebruiken. Wij opereren onafhankelijk en bieden zodoende onze klanten een uiterst uitgebreide ervaring op diverse gebieden.

Partner worden van 4AllBusiness

Wilt u, of doet u, onder eigen naam VoIP-telefonie aanbieden aan klanten? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor u als partner van 4AllBusiness Telecom B.V.