Cloud Infrastructuur voor je bedrijf

Je medewerkers thuis net zo laten werken als op kantoor? Dat hoort helemaal bij deze tijd. Maar hoe ga je dit op een veilige manier realiseren?

Alles veilig in de cloud

Met onze Cloud Infrastructuur oplossingen heb je geen dure hardware meer op locatie, maar verplaats je alles naar een veilige cloud omgeving welke altijd bereikbaar is. Nooit meer last van storingen, virussen of hackers. Bij ons ben je tegen alles beveiligd en hoef je jezelf geen zorgen meer te maken.

Geen dure investering(en)

Doordat je volledig opereert via de cloud heb je geen dure hardware investering(en) meer. Het zelf kopen van servers en deze op kantoor zetten is namelijk volledig uit de tijd en tevens ook nog eens erg onveilig. Wij nemen deze zorgen volledig uit handen, net als de dure investering.

Een gratis analyse van van je huidige infrastructuur

Eerst kijken of er een klik is. Dat is wel zo belangrijk. Het is belangrijk om vrienden te worden, alleen dan kunnen we elkaar maximaal helpen. Daarom krijg je bij ons een gratis analyse van je huidige infrastructuur. En owja, wij trakteren op de lunch ?.

Wat kunnen we allemaal bieden?

Colocatie in Rotterdam

Heb je momenteel al hardware op kantoor en wil je dit graag verplaatsen naar een professionele omgeving, of ben je van plan dit te doen met nieuwe hardware? Onze volwaardige colocatie is dé oplossing voor jou. In hartje Rotterdam, altijd bereikbaar en redundant uitgevoerd.

Jouw data, veilig in de cloud

Alle documenten, foto’s en overige bestanden van jouw bedrijf in de cloud. Overal en altijd toegankelijk. Samen live werken aan één document of teruggaan in de historie van een document? Alles is mogelijk met onze Cloud Data oplossing.

Overal en altijd werken

Met onze Cloud Werkplekken kan jij, en je medewerkers, vanaf overal werken. Geheel beveiligd met meerdre security-layers. Overal en altijd toegang tot de apps welke je het meest gebruikt. Wij maken het mogelijk.

Een VPS voor jouw project

Opzoek naar een krachtige VPS om jouw project of applicatie op te hosten? Dan zijn onze Virtuele Servers perfect geschikt voor jou. Jij hebt de touwtjes in handen van je VPS en geniet van onze superieure ondersteuning.

Jouw website, altijd bereikbaar

Je van A-tot-Z ontzorgen, dat nemen wij erg serieus. Bij ons heb je de keuze om je website onder te brengen. Daarmee zorg je ervoor dat jouw e-mail en website altijd bereikbaar zijn. Zo haal je meer bezoekers en dus meer potentiële klanten.

Hoe kunnen we jou helpen met de transitie naar de cloud?

Schrijf je in voor onze mailinglijst

Meer uit je bedrijf halen? Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze tips, updates en aanbiedingen.