Zelf whitelabel telefonie leveren

Wil je zelf onder eigen naam telefonie diensten aanbieden aan je klanten? Dan zijn wij de ideale wholesale telecom provider welke jou daarin verder kunnen ondersteunen.

Alles onder eigen naam

Als Partner van 4AllBusiness kan je zelf telecom verkopen onder eigen naam. Daarbij heb je zelf de touwtjes in handen. Beslis zelf de marges naar je klanten, genereer automatisch facturen en biedt ze een overzichtelijk paneel aan.

Uitgebreid partnerplatform

In ons uitgebreide partnerplatform heb je alle inzichten over je telecom en die van je klanten. Stel zelf je marges in, maak nieuwe klanten aan, wijs nummers toe en ga zo maar door. Er zijn tal van features.

Snel beginnen met telecom leveren onder jouw naam?

Eerst kijken of er een klik is. Dat is wel zo belangrijk. Het is belangrijk om vrienden te worden, alleen dan kunnen we elkaar maximaal helpen. We maken daarom graag kennis om de mogelijkheden te bespreken. Wij trakteren op de lunch ?.

Waar profiteer je van als partner?

Nooit teveel betalen

Niemand wil teveel betalen. Jouw klanten willen immers ook goedkoop kunnen bellen. Wij rekenen daarom voordelige tarieven naar onze partners toe. Zo zit er ook nog een goede marge voor jou op.

Gratis trunk per klant

In ons platform heb je de mogelijkheid om zelf en eenvoudig een gratis extra trunk aan te maken. Voor een nieuwe of bestaande klant: dat maakt niet uit.

Wij helpen jou en je klant

Heb je een vraag van een klant? Gooi maar over de heg. Wij helpen je graag met het zoeken van de goede oplossing en komen zo tot een sterk antwoord.

Jouw klant, jouw naam.

Klanten zien niet graag een partij er tussen. Wij snappen dat. Het is jouw klant en deze ziet alleen jouw naam en logo. Op je factuur, klantenpaneel en de servicedesk.

Uitgebreide API

Koppel ons partnerplatform aan je eigen klantenpaneel of automatisering, dankzij onze uitgebreide API. Zo kan je de taken ook nog eens automatiseren.

Kijken of er een klik is? Wij trakteren op de lunch.

Schrijf je in voor onze mailinglijst

Meer uit je bedrijf halen? Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze tips, updates en aanbiedingen.