Backups van je bedrijfsprocessen

Een onverwachts virus, per ongeluk een bestand verwijderd of een foutje gemaakt in een bestand en per ongeluk opgeslagen? Voorkom onverwachtheden met onze Cloud Backups.

Altijd een backup

Met onze Cloud Backup oplossingen profiteer jij altijd van een backup in de cloud. Dankzij onze slimme oplossingen krijg je hier altijd een bericht van. Mochten er corrupte bestanden zijn, met bijvoorbeeld virussen, worden deze ook direct gedetecteerd en verwijderd. Wat wil je nog meer?

Ga terug in de tijd per document

Per ongeluk je document verkeerd opgeslagen of een foutje gemaakt? Geen probleem. Met onze Cloud Backup oplossingen kan jij per document een stapje terug in de tijd. Denk bijvoorbeeld aan het document van 5 minuten, 5 dagen of 5 maanden terug.

Een gratis analyse van van je huidige backup structuur?

Eerst kijken of er een klik is. Dat is wel zo belangrijk. Het is belangrijk om vrienden te worden, alleen dan kunnen we elkaar maximaal helpen. Daarom krijg je bij ons een gratis analyse van je huidige backup structuur. En owja, wij trakteren op de lunch 😉.

Wat maakt onze Cloud Backup uniek?

Overzichtelijk systeem

Jouw backups beheer je via een overzichtelijke omgeving waar jouw logo regelmatig terug te vinden is. Deze omgeving is zo ingericht dat deze voor iedereen enorm logisch is. Het is een nette combinatie tussen Windows en Mac OS, waardoor je jouw backups en bestanden makkelijk beheert.

Jouw data op jouw locatie

Naast een backup bij ons in de cloud, is het ook mogelijk en aangeraden om een beveiligde backup bij jou op locatie neer te zetten. Dan heb je altijd de data dichtbij en in eigen handen. Wij zorgen voor de systemen en technieken.

Touwtjes in eigen handen

Jouw backups, zijn jouw backups. Je hebt daarom altijd direct en onbeperkt toegang tot deze backups, zonder dat je eerst ons hoeft te spreken. Wel zo eerlijk.

Woops, foutje. Bedankt!

Het overkomt ons allemaal wel eens. We maken een foutje in een document en slaan deze per ongeluk op. Woops, foutje! Met onze slimme technieken ga je eenvoudig en snel terug in de tijd per document.

Geen ruimte voor kwaadwillenden

Hoe ongemakkelijk zou het zijn als een virus zich in je backups schuilt? Bij ons is daar geen ruimte voor. Wij controleren alle backups extreem goed op backups en verwijderen deze indien gevonden ook direct. Zo blijf je veilig.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een afspraak!

Schrijf je in voor onze mailinglijst

Meer uit je bedrijf halen? Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze tips, updates en aanbiedingen.