Contacteer ons
Link to my Facebook Page
Link to my Linkedin Page
Link to my Twitter Page
oktober 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Visie & Missie

Tijd voor een nieuwe telefooncentrale…..

In deze tijden van recessie, maar ook daarbuiten, waarbij iedereen (extra) op het budget moet passen, zoeken wij allemaal naar besparing van kosten. Ook de investeringen dienen op de meest efficiente wijze tot stand te komen, zonder concessies te moeten doen aan kwaliteit en bruikbaarheid.

Dit geld ook voor communicatiemiddelen; middelen die onontbeerlijk zijn in uw organisatie, maar waarvan de kosten behoorlijk kunnen oplopen. Daarom zijn wij verheugd u te kunnen helpen bij het up-to-date brengen van uw telefoonapparatuur, gekoppeld aan het omlaag brengen van de belkosten.

4AllBusiness fabriceert, installeert en onderhoudt VoIP telefooncentrales (IP-PBX) en levert daarbij de passende IP-toestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. VoIP telefonie kan geschieden door het plaatsen van een nieuwe IP-PBX bij u op het bedrijf. Aansluiting van enkele tot honderden telefoontoestellen is hierbij mogelijk.

Een andere mogelijkheid is het gebruik maken van ons Hosted Platform. Hierbij maakt u gebruik van een telefooncentrale, die geplaatst is in ons eigen high-tech datacenter en zijn er in het bedrijf alleen IP-toestellen nodig.

Graag zijn wij bereid met u hierover van gedachten te wisselen om te bezien wat wij voor u kunnen betekenen op uw telefoonsysteem naar een hoger plan te brengen en telefoonkosten te verlagen en hierdoor een stuk "ontzorging" te kunnen bewerkstelligen.

4AllBusiness heeft daarom een heldere en overzichtelijke aanpak: 

 

 

Kracht uit eenvoud….