Teams: een volwaardige PBX?

De populariteit rond Microsoft Teams neemt in rap tempo toe. De nieuwe mogelijkheden zorgen ervoor dat je een bestaande trunk eenvoudig koppelt aan een Microsoft Teams omgeving. Zo bel je altijd uit via je eigen trunk en wordt Microsoft Teams een volwaardige (extra) PBX.

Direct Routing

Met Direct Routing koppelt u de telefooncentrale of trunk eenvoudig aan Teams. Nadat dit gekoppeld is aan Teams heeft u de mogelijkheid om externe gesprekken te ontvangen op uw Teams client. Dit is een PC, laptop, vast toestel of mobiel toestel. U heeft zelf de mogelijkheid om te bepalen met welk direct nummer u uitbelt. Voor de licenties en inrichting kunt u gewoon een Office 365 licentie gebruiken.

Bellen met Smartphone App/Client

Voor ieder platform is de mobiele Teams app te downloaden uit de stores. U logt dan gewoon in met uw zakelijke Office 365 account, net als op uw computer of toestel. U ontvangt en plaatst dan oproepen via de mobiele telefoon, gekoppeld aan je centrale of trunk. Daarnaast herkend Teams welke client actief is en heeft u dus gelijk een hotdesk functionaliteit: niet langer gebonden aan een vaste werkplek.

Interesse in onze Teams Koppeling?

Benieuwd naar de mogelijkheden die onze Teams Koppeling kan bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op – dan bespreken we de mogelijkheden.