SIP Trunks van 4AllBusiness

Een SIP Trunk van 4AllBusiness laat het hartje van je telefonie kloppen. Als Partner bij 4AllBusiness profiteer je van voordelige SIP Trunks en bel je voor bijzonder lage tarieven. Dankzij ons uitgebreide telecomnetwerk zijn onze Trunks altijd bereikbaar en kan jij als Partner eenvoudig een Trunk doorlinken. Ook zit je met een Trunk niet vast aan onze Hosted PBX, maar kan je deze altijd elders inzetten.

Gebaseerd op Asterisk

Al onze SIP Trunking leveren wij op basis van ons eigen doorontwikkelde platform op basis van Asterisk. Asterisk is enorm stabiel en heeft zich jarenlang mogen bewijzen. Ons ontwikkelde platform heeft dit nog stabieler gemaakt waardoor al onze Trunks stabiel en altijd online zijn.

Benieuwd naar onze SIP Trunking en de mogelijkheden?

Dat snappen we! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden betreft onze SIP Trunks. Neem vandaag nog contact op!

Overal in te zetten

Vastzitten aan ons met een SIP Trunk? Nee! Bij de afname van een SIP Trunk van 4AllBusiness kan je deze ook inzetten op je eigen bestaande centrale of toestel. Je zit dus niet vast aan onze hosted oplossingen. Hierdoor kan je ons ook inzitten als leverancier voor jouw eigen telefonie en profiteer je van onze lage beltarieven.

Enorm lage tarieven

Dankzij onze jarenlange aanwezigheid in deze markt hebben wij nauwe connecties met grote leveranciers en hebben wij mooie deals kunnen sluiten. Hierdoor profiteer je bij 4AllBusiness van enorm lage beltarieven en ben je bij ons altijd het meest voordelig uit voor jouw telefonie.

Sluit je aan als partner bij 4AllBusiness

Wil je jouw klanten de meest beste oplossingen bieden op gebied van telecommunicatie? Sluit je dan vandaag nog aan als partner bij het meest snelgroeiende bedrijf van Nederland en krijg de mogelijkheden om onze ruime portfolio te bieden aan jouw klanten. Je kunt ons altijd bellen op 010 800 9555 of neem contact met ons op. 

Als partner van 4AllBusiness profiteer je van:
– Volledig white-label
– Keuze uit meerdere centrales
– Altijd online zijn
– Toegang tot ons exlcusieve partner-portaal
– Een vast aanspreekpunt