Partners [OLD]

Verkopen van IP telefonie verhoogt uw omzet…

Internetbellen oftewel IP telefonie biedt nieuwe mogelijkheden en is goedkoper dan traditionele telefonie. Daarnaast zijn bestaande oplossingen over het algemeen veel eenvoudiger (en dus goedkoper) te realiseren en te implementeren.

Meer mogelijkheden met Hosted / IP PBX…

Met een Hosted / IP PBX kunnen uw klanten gebruik maken van vele functionaliteiten die ook terug te vinden zijn op "ouderwetse" telefooncentrales. Maar er zijn ook nieuwe mogelijkheden. Denkt u eens aan:

  • Beeldbellen
  • Conference calls
  • Eenvoudige implementatie in uw Outlook of CRM
  • Onbeperkte capaciteit

Het nieuwe werken…

Steeds meer ondernemers stappen over op IP telefonie. De kostenbesparing en nieuwe mogelijkheden heeft al meer dan 30% van alle ondernemers doen besluiten over te stappen. Op dit moment zijn er in Nederland alleen al meer dan 3 miljoen IP telefonie aansluitingen (inclusief consumenten).

Kostenbesparing…

Bellen met IP telefonie is in alle opzichten goedkoper. Zo zijn de gesprekskosten stukken lager dan traditionele aanbieders. Onderling belt u gratis ongeacht welke locatie (thuiswerkplek/vestiging/vakantieadres).

IP bellen bespaart in veel opzichten. De maandelijkse kosten zullen in veel gevallen aanzienlijk dalen.

  • Tot 70% besparen op gesprekskosten (t.o.v. KPN)
  • Bespaar op abonnementskosten (ISDN)
  • Geen centrale aanschaffen (inclusief onderhoudscontract)
  • Efficiënter werken wordt mogelijk met VoIP

Naast de kostenbesparing gaat de klant ook meer gebruik maken van hetgeen hij al heeft. Er is al een netwerk en een internetverbinding. Waarom deze ook niet gebruiken voor uw telefonie?

Meer waar voor uw geld…

Met het aanbieden van IP telefonie krijgen uw klanten meer waar voor hun geld t.o.v. traditionele telefonie. Zo zijn er bijvoorbeeld onbeperkt aantal lijnen beschikbaar (alleen de bandbreedte beperkt dit), blijft hun hosted pbx altijd up to date en zijn er tal van nieuwe mogelijkheden.

Als reseller van 4AllBusiness kunt u professionele en innovatieve telefonie-oplossingen aan uw klanten aanbieden zonder dat uw organisatie hieraan aangepast hoeft te worden. Voor de klanten die u aanbrengt, ontvangt u een uitstekende vergoeding. Ondertussen zorgen wij voor een optimale ondersteuning van de klant, zonder dat uw organisatie wordt belast.

U heeft met recht ‘wel de lusten, maar niet de lasten’.