Hoe wordt u partner?

Als partner van 4AllBusiness Telecom B.V. profiteert u van gigantisch veel voordelen. Wij zijn niet gebonden aan één merk en kunnen u daarom een breed aanbod bieden. Ons team dat sinds 1997 actief is in de markt kan u op ieder gewenst moment helpen. U hoeft slechts te bellen en krijgt direct iemand met technische kennis aan de lijn.

Om partner te kunnen worden plannen we graag een gesprek met u in. Wij vinden dat goede samenwerkingen beginnen met een hechte en vertrouwde band. We moeten elkaar helpen en dat lukt alleen als het goed klikt.

We beginnen daarom altijd met een telefonisch gesprek. Zo krijgen we duidelijk inzicht wat de bedoelingen zijn en op welke vlakken we u kunnen helpen. Vervolgens plannen we een vervolggesprek in. Dat is bij u of bij ons op locatie, onder genot van een lekkere kop koffie, thee of water.

Daarna zullen wij uw partneraccount openen en kunt u beginnen met het aanbieden van telefoniediensten. Mocht u van een andere provider afkomen, zorgen we eerst voor een stappenplan om de verhuizing goed te laten verlopen.

Plan een gesprek

Met onderstaande formulier kunt u een gesprek met ons inplannen. Laat uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mail achter en wij benaderen u binnen 1 werkdag.

[3cx-webinar id=”3178″ title=”webinar-form-1″]