Onderhoud

Gepland netwerk onderhoud

Met het volgende bericht willen we u op de hoogte stellen van gepland netwerk onderhoud in ons datacenter ter Rotterdam. Dit onderhoud staat gepland voor April 8/9 2021.

Planning:
Starttijd: 8 april 2021, 22:00 UTC / 9 april 2021, 00:00 CEST
Eindtijd: 9 april 2021, 01:00 UTC / 9 april 2021, 03:00 CEST
Geplande downtime: geen

Reden voor onderhoud
We zullen upgrades uitvoeren aan de firmware van onze core-routers, reloaden de routers en zullen de uplinks verplaatsen naar nieuwe Juniper routers. Dit staat al langer op de planning om onze huidige Brocade routers uit Rotterdam te verwijderen. We zullen beginnen met het upgraden van de router, zullen de routers daarna herstarten en vervolgens de uplinks verplaatsen naar de nieuwe routers.

Geplande downtime
Onze gehele infrastructuur is redundant uitgevoerd met meerdere uplinks, waardoor wij geen downtime verwachten te hebben.

Ondersteuning
Ons support-team en emergency-team staan tijdens het onderhoud paraat om u te ondersteunen. Wij zullen een spoedlijn openen voor klanten. Wij verzoeken voor overige vragen te e-mailen naar support@4allbusiness.nl. De actuele status zult u vinden op status.4allbusiness.nl

Bas Huijsen
Chief Executive Officer
T: +31 10 800 9555
E: bas@4allbusiness.nl