Vast en Mobiel integreren

Veel organisaties hebben vaste en mobiele telefonie nog gescheiden en dat is best gek. Het is niet te doen om ieder personeelslid te voorzien van een eigen telefoon met SIM en daardoor de controle te verliezen. Met onze integraties koppelt u de vaste en mobiele telefonie van een organisatie eenvoudig aan elkaar.

Innovatief en betrouwbaar

Mobiel en vast integratie aanbieden is soms erg spannend. Dat vonden wij ook toen we begonnen. We hebben daarom onze technieken jarenlang getest, zodat we door-en-door weten waar we mee bezig zijn. Daardoor kunnen we u een volwaardige, innovatie en betrouwbare VaMo oplossing bieden.

Betaalbaarheid

Bij veel concullega’s zijn de tarieven voor een VaMo-integratie gigantisch hoog óf zit je per se vast aan een centrale. Bij ons is dat niet zo: onze VaMo-integraties zijn niet afhankelijk van een merk en zijn erg betaalbaar. Zo kunt u zelf de marges naar uw klanten rekenen.

Interesse in mobiel?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met mobiel / VaMo? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.