Een eigen verbinding op kantoor

Wij bieden snelle internet verbindingen met bandbreedtes tot 500Mb/s. Uiteraard bieden wij alle mogelijkheden waaronder het toekennen van extra IP-adressen. Wij zijn een grote wholesale partner en kunnen daardoor verbindingen leveren van KPN WBA. Doordat wij op het KPN netwerk zitten hebben wij een grote en landelijke dekking.

ADSL / VDSL / FFTH / FTTO

Dankzij onze jarenlange samenwerkingen hebben wij de mogelijkheid om speciale prijzen te bieden op VDSL en FTTH verbindingen. Hierdoor kan je met een kleine investering al veel profijt halen uit een eigen netwerkverbinding. Als Partner kan je ook zelf onze verbindingen met eigen marges verkopen aan jouw eindklanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor onze internet verbindingen?

Dat snappen we. We vertellen je graag meer over onze dienstverlenging. Neem vandaag nog contact op.

Uiterst hoge connectiviteit

Wij zitten aangesloten op het KPN WBA netwerk. Dankzij de infrastructuur van KPN kunnen wij een landelijke dekking bieden en leveren wij een uiterst hoge connectiviteit. Je profiteert hierdoor van gunstige tarieven. Je zit zelf aan de knoppen en kunt zelf je techniek, snelheid en prijsplan instellen. Je kunt de bestelde dienst altijd onder eigen naam aan jouw klant bieden.

Tal van mogelijkheden

Met de netwerkdiensten van ons profiteer je van eindeloze mogelijkheden. Zo kan je kiezen uit drie SLA’s, een eigen IP Subnet, testen en labelen (met of zonder bonding), new line services en EVC. Ook bieden wij een no-show penalty. Dankzij deze mogelijkheden zit je met verbindingen van 4AllBusiness altijd op het juiste adres.

Sluit je aan als partner bij 4AllBusiness

Wil je jouw klanten de meest beste oplossingen bieden op gebied van telecommunicatie? Sluit je dan vandaag nog aan als partner bij het meest snelgroeiende bedrijf van Nederland en krijg de mogelijkheden om onze ruime portfolio te bieden aan jouw klanten. Je kunt ons altijd bellen op 010 800 9555 of neem contact met ons op. 

Als partner van 4AllBusiness profiteer je van:
– Volledig white-label
– Keuze uit meerdere centrales
– Altijd online zijn
– Toegang tot ons exlcusieve partner-portaal
– Een vast aanspreekpunt