Installatie [OLD]

 
Kennis en kwaliteit…
4AllBusiness heeft ruime ervaring met het installeren van Telecom IP PBX. Het onderscheidend vermogen?: Kennis en kwaliteit. Niet voor niets ontvangt u een certificaat bij elke installatie door 4AllBusiness geinstalleerd.
 
Mogelijkheden te over…
Het aansluiten van VoIP / IP PBX telefooninstallaties is 4AllBusiness op het lijf geschreven. Verder assisteert 4AllBusiness u graag bij het implementeren van de IP PBX in uw IT omgeving, zoals het koppelen aan Outlook, CRM of boekhoudprogramma.
 
Verstand van zaken…
De telematicatechnologie ontwikkelt zich in sneltreinvaart. De medewerkers van 4AllBusinesss worden daarom continu bijgeschoold. Zo weet u zeker dat u geholpen wordt door deskundige medewerkers, die volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.
 
Verantwoorde installatie…
4AllBusiness beschikt over alle relevante erkenningen. Dit betekent dat we u voorzien van een verantwoorde installatie, die aan alle internationale veiligheidseisen voldoet.
 

Kortom: uw project in goede handen.

Wij bieden ook vaste installatieprijzen aan, zodat je er geen verrassingen zijn achteraf. Tarieven voor de diverse installaties vindt u onder   "tarieven overige diensten"

Kijk hier voor onze installatie voorwaarden