Volledig in een robuste cloud

Een Hosted PBX is het hart van je telefonie. Met een PBX kan je alles instellen. Denk aan extensies, provisioning, digitale receptioniste, wachtrijen en welkomstbandjes. Bij ons worden alle Hosted PBXs -voor onze partners en haar eindklanten- volledig gehost in onze robuste cloud met wereldwijde verbindingen.

Wij doen het onderhoud

Het onderhouden van een telefooncentrale is van cruciaal belang om storingen en hackings te voorkomen. Wij ontzorgen onze partners hier volledig in. Met onze jarenlange know-how kennis onderhouden, beveiligen en optimaliseren wij alle telefooncentrales van klanten.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen beteken op gebied van Hosted PBX?

Wij zijn ook enthousiast om je meer informatie te geven. Neem vandaag nog contact met ons op!

Zelf de keuze en beheer

Vastzitten aan één centrale of product? Niet bij ons. Bij ons heb jij volledig zelf de keuze welke telefooncentrale je wilt gebruiken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij partners met vele softwareleveranciers en hebben wij een geweldige kennis over alle centrales. Daarnaast heb je altijd -en overal- zelf het beheer over de centrale van je klant.

Een uiterst hoge connectiviteit

Met onze diverse datacentra’s op Nederlandse bodem, uitgebreide firewall, 10+ carriers en fantastische redundantie profiteer je van een uiterst hoge connectiviteit en een 99,99% uptime-garantie. Wij kennen geen storingen, nooit. Telefonie moet 24/7 werken en dat doel streven wij al jaren succesvol na.

Een uitgebreide keuze in PBX software

3CX telefooncentrale

3CX is één van de bekendste telefooncentrales en staat bekend om haar eenvoudige gebruik, provisinioning en vele functies. 3CX is ideaal voor grotere kantoren en callcenters.

VitalPBX telefooncentrale

VitalPBX is een prachtig en light-weight telefooncentrale met tal van opties zoals provisionining. VitalPBX is voordelig, eenvoudig en beheer en dus ideaal voor kleine eindgebruikers.

Xelion telefooncentrale

Xelion is een telefooncentrale ontwikkeld door Nederlandse developers. Xelion is ideaal voor kantoren en biedt vele integraties met veel software zoals Exact Online, Hubspot, Teams en meer.

FreePBX telefooncentrale

FreePBX is een open-source en uitgebreide telefooncentrale. Het heeft zich al jarenlang bewezen als een stabiele centrale en heeft tal van diepe opties om jezelf in te verdiepen. Ideaal voor grote bedrijven.

Sluit je aan als partner bij 4AllBusiness

Wil je jouw klanten de meest beste oplossingen bieden op gebied van telecommunicatie? Sluit je dan vandaag nog aan als partner bij het meest snelgroeiende bedrijf van Nederland en krijg de mogelijkheden om onze ruime portfolio te bieden aan jouw klanten. Je kunt ons altijd bellen op 010 800 9555 of neem contact met ons op. 

Als partner van 4AllBusiness profiteer je van:
– Volledig white-label
– Keuze uit meerdere centrales
– Altijd online zijn
– Toegang tot ons exlcusieve partner-portaal
– Een vast aanspreekpunt