Uitsluitend Supermicro X11 servers

Wij gebruiken uitsluitend nieuwe Supermicro hardware met nieuwe processors, DDR4 werkgeheugen en M.2 SSD opslagruimte. Hierdoor waarborgen wij de snelheid en onze kwaliteitsnormen. Als Partner is een Dedicated Server van ons ideaal voor het zelf hosten van centrales.

Volledig in eigen beheer

Je hebt volledig eigen beheer en zeggenschap over jouw dedicated server. Je kunt hem altijd op elk gewenst moment bereiken en bent volledig eigen baas over de software die je erop wilt draaien.

Benieuwd naar onze Dedicated Servers?

Dat snappen we! Wij vertellen je graag meer over onze snelle Dedicated Servers. Neem vandaag nog contact op!

Je kunt altijd uitbreiden

Onze dedicated servers zijn flexibel qua uitbreidmogelijkheden. Wil je graag een extra SSD/HDD in de server? Dan zorgen wij ervoor. Wil je uitbreiden betreft werkgeheugen? Geen enkel probleem. Wij verzorgen jouw behoefte.

Optimale ondersteuning

Ons team van high-end techneuten helpen jou met iedere vraag over je dedicated server. Zodra je ergens niet uitkomt staan wij voor je paraat om je te helpen. Zo helpen wij ook met onderhoud, installatie en meer.

Sluit je aan als partner bij 4AllBusiness

Wil je jouw klanten de meest beste oplossingen bieden op gebied van telecommunicatie? Sluit je dan vandaag nog aan als partner bij het meest snelgroeiende bedrijf van Nederland en krijg de mogelijkheden om onze ruime portfolio te bieden aan jouw klanten. Je kunt ons altijd bellen op 010 800 9555 of neem contact met ons op. 

Als partner van 4AllBusiness profiteer je van:
– Volledig white-label
– Keuze uit meerdere centrales
– Altijd online zijn
– Toegang tot ons exlcusieve partner-portaal
– Een vast aanspreekpunt