Colocatie in een modulair datacenter

Het datacenter waar wij ons in bevinden is modulair opgebouwd en bestaat uit verschillende suites. Elke suite is een mini-datacenter met eigen redundante stroom- en koelvoorziening. Onze colocatie is uitgerust van glasvezelverbindingen en hebben een historische uptime.

Scherpe (fysieke-)beveiliging

Onze colocatie-services zijn voorzien van een scherpe en strenge (fysieke-)beveiliging. Met camera’s in elke hoek, een sluis en diverse keren biometrische verificatie staan jouw servers bij ons volledig veilig. Niemand heeft toegang tot jouw server of ruimte.

Benieuwd naar onze colocatie mogelijkheden?

Dat snappen we! We zijn ook enthousiast om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op!

Een hoop elementen

Onze colocatie services zijn voorzien van een hoop elementen. Zo hebben wij een redundante koeling, uitstekende brandveiligheid, een 2N+1 stroomvoorziening en een optimale beveiliging. Daarnaast is onze colocatie redundant aangevoerd en zijn de mogelijkheden bij ons enorm.

Hypersnelle fiber-aansluitingen

Onze colocatie services zijn voorzien van hypersnelle en redundante fiber-aansluitingen welke ons direct toegang geven tot een 10GB/s netwerkcapaciteit. Hiermee heb jij altijd een snelle verbinding naar buiten en zullen klanten nooit last hebben van vertraagde diensten of haperingen.

Sluit je aan als partner bij 4AllBusiness

Wil je jouw klanten de meest beste oplossingen bieden op gebied van telecommunicatie? Sluit je dan vandaag nog aan als partner bij het meest snelgroeiende bedrijf van Nederland en krijg de mogelijkheden om onze ruime portfolio te bieden aan jouw klanten. Je kunt ons altijd bellen op 010 800 9555 of neem contact met ons op. 

Als partner van 4AllBusiness profiteer je van:
– Volledig white-label
– Keuze uit meerdere centrales
– Altijd online zijn
– Toegang tot ons exlcusieve partner-portaal
– Een vast aanspreekpunt