Algemeen

Onze nieuwe website

Het is zo ver: vandaag hebben wij onze nieuwe website mogen lanceren. De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan het bedenken van een nieuwe huisstijl. Hierbij hebben we contact gehad met diverse partijen en zijn wij tot een mooi eindresultaat gekomen.

Daarnaast is er nog heel veel meer veranderd: zo hebben wij onze tarieven verlaagd en ons primaire doel verlegd op het aanbieden van white-label telecomoplossingen aan partners. Na een groot marktonderzoek hebben wij kunnen concluderen dat wij bij uitstek de meest voordelige wholesale telecomprovider zijn van Nederland en dat onze beltarieven by far het meest voordelig zijn.

Evenals hebben wij dankzij een nieuwe partner ons assortiment mogen uitbreiden en bieden wij nu KPN WBA internetverbindingen aan. Hierdoor zijn wij vanaf vandaag een ├ęchte wholesale telecomprovider en kunnen wij ons de komende jaren gaan focussen op het verbreden van onze landelijke dekking en het aantrekken van nieuwe partners.

Ook zullen wij binnenkort ons nieuwe portaal lanceren. In dit portaal wordt het mogelijk voor onze partners om eenvoudig nieuwe diensten te bestellen, hun diensten te beheren, diensten te wijzigingen en hun eigen tarievenlijsten en facturatie te verrichten. Ook wordt het vanaf dan mogelijk om facturen met betaalmethoden als iDeal te kunnen voldoen.

Ons team vol enthousiaste developers zijn dag-en-nacht bezig met het optimaliseren en verbreden van dit portaal en wij zijn erg enthousiast over de naderende lancering hiervan. Dit portaal zal een grote stap worden.

Wij willen alle huidige klanten en partners enorm bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening de afgelopen jaren. Dankzij deze samenwerkingen en dat vertrouwen hebben wij ons in 2020 enorm mogen ontwikkelen.

Het kan zijn dat de website hier en daar nog een paar kleine foutjes bevat, wij willen je daarom ook verzoeken om ons dit te melden via de livechat. Wij zullen dit dan direct verhelpen.