Het voordeel van onze partners

Wat is precies het voordeel van onze partners en wat kan hiermee het voordeel van u als partner zijn in de toekomst? We leggen het allemaal uit in deze post, waarbij ook een aantal verhalen van onze partners worden meegenomen.

4AllBusiness Telecom B.V. is een bedrijf dat sinds 1996 actief is in de markt van automatisering en sinds 2007 in de markt van telecommunicatie. Door deze vroege aanwezigheid en sterke passie voor IT en telecom is de in-house kennis van ons team gigantisch. Onze partners kunnen met ieder probleem naar ons toe bellen en wij weten binnen een paar minuten een oplossing. Dit helpt gigantisch voor het vertrouwen tussen ons en de partner, maar ook tussen de partner en haar eindklant.

Daarnaast zijn wij niet merkgebonden en opereren wij geheel onafhankelijk. Zo kunnen onze partners kiezen uit een ruim aanbod aan telefooncentrales en zodoende goed inspelen op de vraag van hun klant(en). Bij ons zit je niet vast aan vervelende contracten en heeft u alle vrijheid.

Door deze vrijheden hoeft u zich niet zorgen te maken over bepaalde minimumcriteria en kunt u zichzelf focussen op wat er ├ęcht toe doet: kwalitatieve telefonie leveren aan uw klant(en).

Daarnaast profiteren onze partners, en dus wellicht ook u, van hun eigen white-label partnerplatform. In dit platform is het eenvoudig om klanten toe te voegen, te factureren en te beheren. Het aanmaken van trunks is geheel gratis. Het toewijzen van nummers? Ook zo gedaan!

Dit platform is gekoppeld aan een uitgebreide XML API, waardoor u zelf het platform kunt koppelen aan eigen systemen voor verdere automatisering. Ons team van developers brengt elke maand een nieuwe feature of systeem uit en stelt deze ook ter beschikking voor onze partners. Zo kunt u als partner profiteren van de systemen die onze developers ontwikkelen en de automatisering van uw bedrijf zodoende maximaliseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en komt u graag in gesprek met ons? Neem dan gerust contact met ons op en plan een afspraak door hier te klikken.

Serge Huijsen
Jr. Partner Manager
E: [email protected]
T: +31 (0) 10 800 9557